Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
04
Sep 10

En handelsresande i trams

En lördag helt utan planer, det var länge sedan. Det blev en spontanjogg i morgonsolen med denna playlist. Och jag kände mig oförskämt fin i köttet när jag studsade fram på ängöleden, Kalmar är onekligen oerhört vackert.

Gårdagens konferencierjobb på Södermöres tioårsjubileum gick som smort, kom in rätt i matchen och kunde verkligen leva ut. Jag hade tillsammans med Transistor Produktion gjort fem små dokumentärfilmer som jag byggde en talkshow runt, ett koncept som kändes helrätt, och med en publik på över trehundra laddade kommunanställda med ett eller två järn innanför västen vara det bara att köra, riktigt kul, tack festkommittén för visat förtroende.

I bilen hem drog jag mig en lättnadens suck och det infann sig en skön tomhet, dom senaste dagarna har varit fullproppade med upplevelser och utmaningar, det svåra är att någonstans försöka stanna upp och gilla läget. Samtidigt som jag körde genom Södermörenatten igår som en handelsresande i trams insåg jag att mina senaste gig faktiskt gör mig till någon form av artist, fan, det är väl en annan momssats? Nej, Martin, lugn nu, du är och förblir en rännstensunge från Ängö med en obeskrivlig och obotlig bokstavskombination.

Östrans Konsutlenkampanj tog snurr i riksmedia igår innan den ens har släppts, läs om den i följande branschtidningar:
Mediavärlden och även i Dagens Media

Och mitt första externa erkännande som Creative Director kommer i ovanstående reportage i Dagens Media där projektgruppen tillkännages, stort, stort.

Har precis installerat mina HDTV-boxar, satan, vilken bild, den skulle du sett Jenny Nyström.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

 1. Grattis Martin!
  Kanonjobb njut av all kred och uppmärksamhet i branchvärlden.

 2. Hej o hå!
  Jag är djupt imponerad av din förmåga att få ihop alla dina uppdrag som tycks drälla över dig.
  Dessutom håller du på rätt fotbollslag!
  Du har en rolig blogg som jag gärna läser.
  Keep up the good work, så hänger vi kvar i Allsvenskan.
  Mvh Claes B

Lämna en kommentar