Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Aug 10

En ensam sjöman mot nya uppdrag

Sitter med min nya Iphone 4 i handen, lyckligare? Ja, lite. Har fått rätt bra credd dom senaste två dagarna när folk sett mobilen. Igår användes den som tidtagare under politikerdebatten på Linnéuniversitetet, jag var moderator och det var en ny erfarenhet, det är inte lätt att tygla 20 politiker under en debatt i valtider, men det gick helt okej, dock är det alltid svårt att bli konkret med så många politiker och så ont om tid. Men en nästan fullsatt föreläsningssal skvallrar ju om någon form av intresse såhär inför valet.

Det blev trevligt samkväm på Byttan igår när den nya MIK-baren hade premiär, dock rundades kvällen av snabbare än väntat då det direkt efter blev stand-up med locals, som kanske inte var av högsta kvalité, och av okänd anledning får jag en märkligt konstig känsla av att lyssna på medioker stand-up, jag klarar helt enkelt inte av att vara kvar i rummet. Vi smet iväg och avslutade kvällen med en Ängöl på Lilla Pubis.

Till helgen blir det sikte mot Halmstad med Gubbar som Groggar, en minibuss fylld med kärlek och lön. Det blir havskräftor och fotboll, mycket gutt.

Fick en liten idé om att kanske låta företag inreda rum på nya Hotell Hilda, vore inte det något för stekheta företag att ha sitt egeninredda hotellrum?

Sommaren är slut, Uffe-Taco flyttar till Götet i helgen och Gabby stack precis till Helsingborg, efter en sommar av fullsatta läktare och ständigt folk på besök är nu säsongen över. Jag sitter vid mitt överdesignade matbord som världens mest ensammaste sjöman, tystnaden är ändå rätt skön…

Äh, nu får det fan hända något, dags att planera ”Sista dansen på Skansen”, jag väcker Taco, nu!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar