Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Maj 10

En del av media, bommen för för Lindeborg och dröminvigning?

Extremt skön seger idag mot HIF, snacket innan var oroväckande optimistiskt, alla hade den där bra känslan som man egentligen inte får prata om. Men som det blev! För första gången i år blev det så äntligen en inramning av matchen som man hade glömt bort hur det kändes som. Detta blev lite av en klassiker, Bröderna Elm i intervju, Staffan Roth avtackades, rekordmål, utvisning och dramatik, kärlek och passion på läktaren och det finns inget goare än när publiken buar och lever sig in samtidigt som FF tar tre poäng och Tonix liksom riktigt skårrar i talarna, gilla. Men vad var Godfather när Metros ”lagerhjon” Jocke gjorde historisk debut? Det har snackats om prishöjningen på Kallskänkens leverpastejmacka, (som inte bara beror på bacon, utan att det numera är 200g bakad leverpastej på mackan), men att missa en sådan här föreställning MÅSTE få konsekvenser, ska bli intressant och följa det.

Det är ingen hemlighet att jag trivs på matcherna, att få springa runt och låtsas få vara en del i mediastaben och lite ett litet barn tjuvlyssnar jag på vad Lasse Granqvist och Fjellström säger till varandra när kamerorna inte är på. Det är sjukt vilken märklig relation dom har till spelarna och ledarna, dom är liksom polare och snackar med varandra som om dom känt varandra hela sina liv, inte så konstigt kanske. Bommen för, var det i allafall idag för Staffan Lindeborg som försökte snacka in sig i FF’s omklädningsrum, och på tal om bommen, det var faktiskt Bernlind som tog det beslutet. Han nekade Lindeborg rakt upp och ner och i sekvensen efter vänder han sig mot mig och klappade mig på axeln och sa: -Nu blir det jävla en whiskey Nilsson! Epic win SVT, som vi säger lite tufft. Dock var det knappt någon mediatid alls för FF i sportspegeln, ur föreningens perspektiv vad är egentligen viktigast? Integritet eller publicitet?

Lasse och Conny snackar baktips


Hit men inte längre Lindeborg!

Skitsamma, det viktigaste är att arbetet med mötesplatsen fortskrider, Altano di Trevia börjar ta form, kanske får man den invigning man drömt om när bröderna Elm klipper bandet? Där kan vi snacka mediauppbåd, ackreditering och en gästlista tyngre än vilket jävla Rotarymöte som helst.

Fiberduk


Längs väggen kommer vi plantera Murgröna, vad tror ni om det?


IMG_1436

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Murgröna? Borde inte en Altano di Trevia bli beplantad med vindruvor?

  2. murgröna är ett jävla mög att ha att göra med, rent ut sagt. bara en hederlig varning.

Lämna en kommentar