Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Maj 10

Eldhelg och monster

Så har äntligen eldjävlarna brunnit ut och den här tunga helgen går mot sitt slut. Pang sa det och 45 gasbrännare senare så var cirkus Byttan igång igen, allt var sig likt förutom lite sämre musik och lite snyggare serveringspersonal, och nej jag menar inte dig Dennis. Hur som helst, Byttan är överlägset i sommar.

Vaknade upp kraftigt ur balans och rullade ut för träning på Åbyvallen. Där presenterades en ny tigerbalsam som skulle utvärderas, och eftersom jag är djupt nere i linimentträsket var jag inte sen på att testa denna nya produkt. Tydligen fanns det tre olika nivåer varav denna var tvåan, dvs medium. Jag slängde på en rejäl klick och masserade sedvanligt in balsamet i musklerna. En timme in i träningen känner jag hur det stegvis börjar brinna till på röven, och detta var början till den sjukaste, mest ihållande smärta jag upplevt. Det blev bara värre och värre, tänk er känslan av att sitta på en varm spisplatta eller att få bakdelen skrapad mot asfalt. Panik, tillslut var jag tvungen att gå åt sidan och dra ner shortsen för att vädra stjärten och spruta på lite kallt vatten, nu eskalerar smärtan, det blir bara värre. På vägen hem kan jag inte ens sitta på sätet när jag kör bilen, och jag som ska jobba på ett bröllop om två timmar. Det brinner i rövva och jag råddar på så gått det går, tillslut börjar smärtan övergå till en mer hanterbar nivå, då börjar tamejfan händerna att brinna. Helt sjukt, det känns plötsligt som jag har skållat händerna i kokande vatten. Vafan händer??! Totalpanik, vad har jag gjort för ont för att förtjäna detta? Nåväl, det flammar fortfarande lite här och var, och jag kan varmt rekommendera, Select’s tigerbalsam. Många undrar varför jag har dansat så in i helvete igår, nu har ni svaret, det brann i röven, och jag kan säga att det fortfarande flammar.

Helvetesbalsam

Incidenten med balsamet gjorde att jag blev petad från startelvan i A-laget, inte mer än rätt, så idag blev det match mot Påryd med bilagan. Matchen slutade 2-2, Kobbe åkte på ett rött kort efter att ha skrikit citat: ”Fitt!” slut citat. Domaren menade på att det var könsord medan vi gjorde ett pinsamt försök att övertala domaren att han menade Fit som i vältränad…
Jörgen spelade target i Påryd, karljävlen är 2.15 lång och är stor som ett hus, efter en duell där jag var totalt chanslös råkade jag kalla honom monster, jag trodde han skulle döda mig. Jag bad om ursäkt, men var fortfarande livrädd, mina dagar var nu räknade, jag hade helt enkelt skitit i det blå skåpet. Det gick bra fram tills jag efter matchen stod vid bilen och hör någon skrika åt mig, det var Jörgen. Mitt liv passerar i revy. Men han bara ler och sätter sig i sin röda Peugot 306 och kör iväg, hur han fick plats i den lilla bilen är fortfarande ett mysterium, men skitsamma, det viktigaste är att jag är vid liv.

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Kan ha varit det roligaste jag läst idag. Tack för det!

  2. En otrolig syn för dem som var närvarande på Åbyvallen denna träning. Inte helt okej men ändå avslappnat, eller kan de ha haft med den extrema bakfyllan som hängde över många spelare i laget?

Lämna en kommentar