Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Aug 09

Du är tjock

På det stora hela gör vi en bra match, Bödas Jonas Nilsson kom inte upp i sin vanliga standard vilket gjorde att Ölänningarna kändes aningen uddlösa. Men i vanlig ordning släpper vi till i slutet och matchen slutar 2-2, tungt, tungt, tungt. I synnerhet när vi ger bort 2 poäng efter att ha brännt sjuttioelva chanser. Matchens kommentar signeras Bödas långhåriga mittback som efter en närkamp med mig skriker på domaren och säger: -Händerna domaren! Jag påpekade för honom att jag gick in i närkampen med bröstet. Varav han säger: Du är tjock. Vilken jävla sågning…

Jag må ha en kraftig benstomme men jag har fan inte axellångt hår och bär en svart bandana.

Nu Spurs-Liverpool och helgrillad kyckling med mjölig potatis och en gräddsås, gelé, sönderkokta morötter och ett glas rött!

Ikväll blir det åka av på Hamnkrogen med Byttans personalfest signerat Pontuz Löfgren. Hörde att dom just i detta nu var på södra Öland och härjade på någon strand, folk hade blivit livrädda när Byttans lätt övertända personal våldtåg badplatsen. Jag spelar ikväll!

Till sist ett litet låttips inför kvällen. En fantastisk uppjackning av Agneta Fältskogs Wrap you arms around me. Tack återigen Leo för din otroliga fingertoppskänsla.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. haha sågningen måste tagit rakt i hjärtat 😛

Lämna en kommentar