Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Okt 10

Drar tillbaka inlägg om kreativa brott

Okej, förlåt, jag drar tillbaka mitt blogginlägg där jag skrev att vi även behöver fler kreativa brott i Kalmar om staden ska vara fortsatt framåt, jag vet ju hur stort inflytande mycketgutt.se har och jag kan inget annat än att be om ursäkt, brotten är bra som dom är, my bad. Däremot fylldes Kallskänken av hela MAX personalkår då hamburgerrestaurangen fick stänga igen under bombhotet. För övrigt har det varit helt hysteriskt på Kallskänken den senaste tiden, skitkul! Folk väller in och handlar sallader, baguetter, husman, latte och gud vet allt, har slitit som en varg i köket och hade inte Sebastian Seger varit klar för Kallskänken, då hade jag avlidit dramatikst i någon fet gräddsås.

Har förövrigt den senaste veckan flängt runt som en skållad bäver, sjukt märklig vecka fylld med DJ och konferencierjobb. Jag har hunnit installera en vinkyl, sålt min soffgrupp och även köpt en ny soffa med hela 15 platser, galet.

Vårt senaste projekt på Wilson, hejkalmar.se hade releasefest igår på Byttan, kanonsajt för stadens aktiva.

Kalmarsund Promotion igår, kanon, det rullar på med fler folk på mötena, 150 igår skvallrar om att vi har ett bra koncept, men vi ska bli bättre, nästa möte 26/11 i Boda med Pigge Verkelin som gäst, missa inte det.

Imorgon är det Kalmar FF, derby mot Mjällby 15.00, obligatorisk närvaro!

Nej, nu catering i form av anka med rotfruktsgratäng och svampsås till det synskadades riksförbund.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar