Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Jan 10

Depeche, Faxbook och Kroatien

Depeche i Malmö igår var en riktig upplevelse! Mer konserter åt folket, bygg färdigt Kalmar Arena och fyll med glädje! Det verkar ju onekligen som den nya marknadschefen har kontakter… Vid lunch fick jag ett sjukt MMS av Gabbe som jag var på konsterten med, han påstod att han precis varit på lunch med Martin L. Gore, låtskrivare och gitarrist i Depeche Mode…

Nog för att man ordnat efterfest år Håkan Hellström, men detta var vasst. För övrigt slog jag världsrekord i slarv under gårdagen då jag lyckades glömma min nya pinkod till mobilen och var tvungen att faxa (jo det är sant, det finns fortfarande kvar) om ny kod till Telenor, sen lyckades jag förlägga mina skinnhandskar samt glömma min necessär på hotellet. Handskarna hittade jag två timmar senare instoppade i min jackärm…herregud.

På tal om fax så har vi på Wilson dragit igång en ny het trend i staden, det heter Faxbook. Det fungerar ungefär som facebook fast du helt enkelt faxar dina request, evenemang, poke och gilla. Ett kul analogt inslag i den annars så dominanta digitala vardagen. Jag finns på 0480-88550, gilla!

Har bokat segelvecka i Kroatien i sommar, och inte nog med att det ska bli gutt så fick jag idag reda på att vår segelbåt tydligen är sprillans ny årsmodell 2010, snacka om fett stek, här har ni båten. Men frågan är hur jag ska lösa seglandet som varken kan styrbord, barbord eller barbro? Jag är i köket om det är något…

Det blev releasefest i köket idag när ledningen spelade Adrians låt för första gången, Titi kunde tillslut inte hålla sig och började skaka på, ehh…jag menar dansa.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Att du inte vet vad babord är för något bekymrar mig inte det minsta… men du om någon borde väl i rimlighetens namn veta var man hittar närmsta barbord!

  2. martinnilssonärpålåtsas

    publicera mina kommentarer Martin! VEM SKA DU ÅKA MED?!

Lämna en kommentar