Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
07
Nov 09

Claes, FF och Anketin

Hur stor är sannolikheten att man ska vara toastmaster två Lördagar i rad på två olika fester fast på exakt samma ställe? Detta kommer att inträffa ikväll, men först ska jag laga maten till festen innan jag kan svida om. Det är Claes Lindh som fyller 70 år, Claes är en riktig Kalmarlegend och var den som på sent 70-tal drog igång Kallskänken. Han är en fantastisk person med 45 ton historier i sitt bagage, allt ifrån arrangör till Bingo någonstans nära Norska gränsen till dom mest ofattbara historier om Villy-guldtand och deras jakt på silver. Jag hoppas han en dag skriver en bok.

Läs mer om Claes i Barranhär

För övrigt driver jag en liten debatt med FF’s styrelse huruvida vi nästa år ska öka publiksiffrorna och förbättra evenemanget samt utöka produktsortimentet, eller debatt och debatt, kanske snarare en monolog, men jag är övertygad om att våra ideér på Wilson Creative kommer att lyfta föreningen inför flytten till den nya arenan. Jag hoppas dom vågar satsa på mer än bara nya spelare.

Och så slutligen veckans Kallskänk: Jag hittade en nerkladdad post-it-lapp där det stod: 10 Anketin Löda.
Dvs: en jättesmörgåstårta till Ann-Kristin på Lördag, trevlig helg!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. obligatorisk lördagsfrulle i sängen med högläsning av din blogg.
    Johan satte precis kaffet i halsen när jag berättade om Anketin Löda…
    haha
    go martin go martin!

  2. haha! riktigt skoj att kunna läsa om de vilda äventyren på kallskänken! Calle kom alltid med nya historier om dom innan han slutade 😀 Keep it up!

Lämna en kommentar