Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Aug 09

Candelia

Det blev Oscarsbelönade Milk igårkväll, helt klart en bra film. Ett filmtips till Åke Green.

FF igår kändes aningen energifattigt mot ett väl organiserat Gefle, Reinaldo ville visa att han är kapabel till att axla Rasmus roll. Det gick inte alls igår, men han är verkligen ingen dussinspelare. Det kommer. Jämför man med förra hemmamatchen mot Elfsborg kändes stämningen på Fredde ungefär som vädret- mulet med regn. Inte ens när vi tillkännagav matchens bästa spelare i FF: Stefan Ålander hördes ett knyst. Kalmarpubliken  har verkligens skämts bort med Elmworld, Samba och organisation.

Matchvärden Cramo kastade ut godis innan match och jag fick en flashback hur det var på 90-talet när jag själv debuterade som Bollkalle. Då var Candelia en av huvudsponsorerna och såg alltid till att det fanns det Dumlelikande godiset ”Gig” tillhanda. Tråkigt nog hade FF åkt ur div.I säsongen  innan så när det var vår tur att vara Bollpojkar blev det i div II. Vi fick en korv i halvtid, men fri tillgång till att samla burkar under norra läktaren som på den tiden bestod av trä vilket gav en stabil inkomst under säsongen. Detta var på den tiden då man kunde sitta var man ville på Skansen, ville man ha solsida eller inte? När matchenerna var slut hoppade vi febrilt på höjdhoppsmattorna bakom Wastås mål och frågade honom om vi kunde få hans målvaktshandskar. Sen kom Bernlind och bad oss dra åt h-vete. Som jag tidigare nämnde Kalmarpubliken  har verkligens skämts bort med Elmworld, Samba och organisation.

Nu en risotto med kantareller och kycklingfilé samt ett glas rött…nej fan vi har ju match idag, det blir ett glas mjölk. Åbyvallen idag 15.00 Läckeby v.s Böda/Högby matchvärd: Candelia.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Skön blogg! 🙂 Jag tror det är viktigt att de tunga spelarna visar vägen ur den här formsvackan.

  2. borde varit tre poäng 🙁

  3. Det är fan inte lätt att axla Rasmus roll!

Lämna en kommentar