Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Sep 09

Bygglov och Bandy

Så har det gått över två år sedan vi började söka bygglov för utbyggnaden av Hotell Hilda. Forfarande inget klartecken och det känns nästan som en fars när kommunen med Johan Persson i spetsen talar om visioner med en befolkningsmängd upp till 60000, det rimmar inte riktigt med ett över två år långt beslut för ett bygglov som gynnar stadsutvecklingen. Däremot all heder till samhällsbyggnadskontoret som erkänner att dom går på knäna och har klara direktiv från politkerna att prioritera aktiviteten ute vid kvarteret Bilen. Svensk byråkrati, mycket snack och lite verkstad. Jag säger som Hiep: Itte Baa. (Inte bra)

Två nya lekland i uppstartningsfas i Kalmar, en ökning av lekland i staden med 200%, marknadsanalys?

Lunch med Björn Sundeby idag, trevligt.

Idag är det så dags för ytterligare en modevisning i Kalmar. Finns det inget annat man kan göra i den hör staden? Snacka om att det går inflation i dessa modevisningar, själv ska jag vara med och promota Kalmar Företagsgrupp på modevsiningen. Och min Moa ska gå på kattpromenaden, hennes frisyr är jättemodern och snygg, den är så sned att man skulle kunna tro att Åberg tog sig en groggjävel innnan hon började klippa.

Hade Elfsborg också druckit igår?

Spagetti Carbonara till husman idag.

Fick så äran att vara med Byttanbandy igår. Jag har tidigare nämnt lite om sjukdom, prylkåthet. Behovet av en ny bandyklubba blev så stort att det slutade med någon elithistoria för 649:-, i guld, självdistans? Då ska ni veta att jag är så dålig på innebandy att jag knappt borde få hålla i en sådan klubba. Förvisso springer jag mycket, men har en otroligt destruktiv spelstil. Vi konstaterade att jag är en spelare som är bättre utan boll. Men tack för att jag fick vara med, idag har jag sådan träningsverk att det känns som att jag drabbats av ett osmakligt sexuellt övergrepp.

Här är en film om Kalmar:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar