Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
13
Dec 10

Bokföring och inför kändisfesten

Efter en trygg helg med lussebak och tomtegröt och en hel del jobb i form av temasittningar och matlagningskurser på Kallskänken drog en ny vecka igång. Tempot trappas upp inför julen och det är bra snurr på aktiviteterna men mycket mental energi läggs för tillfället på mitt jobb i Stockholm i veckan där jag tillsammans med Wilson ska sköta en julfest där många goa kändisar kommer att vara gäster. Vi kommer att köra i stort sett samma koncept som tältauktionen i Algutsrum, ni vet Wilsonfesten under skördefesten.

På torsdag ska jag prata lite kort om sociala medier på Grant Thornton’s skattedag som man döpt till Årets tråkigaste dag, jag älskar rubriken, nästan så att jag kunde ha kommit på det själv…

Kalle, jag har hittat alla kvitton. Men jag förstår inte hur du kan påstå att Ralph Lauren-byxorna jag köpte på NK i somras är ett personligt uttag. Jag skulle aldrig bära dom byxorna i privata sammanhang. Dessa är, eller kanske snarare var, mina sommarkonferencierbyxor, och eftersom dom är säsongsbetonade borde dom skrivas av. Men detta är ju bara vad jag och Taco tycker, som sitter i styrelsen mot sin vilja…

Lucia körde sitt race på Kallskänken idag, och alla anställda fick fem minuters extra rast för att lyssna på den fina sången. Det går bra nu.

Ett skotskt team monterar 10000 röda stolar på Guldfågeln arena, och jag vill ställa en massa frågor.
Hur lång tid tar det att montera en stol? Hur många är dom? Är det en fristående montörerfrima eller ingår uppsättningen i stolköpet? Vart bor dom? Vad äger efterfesten rum? Har dom Kilt på sig när dom jobbar?

Hur eller hur, arenan blir magisk, fatta vad man längtar.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar