Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Mar 10

Blånagel, Ekwall och distinkt tåfis

Det var när att jag missade premiären igår, hårstyling på toan och vid momentet när jag skakar hårspraysflaskan lyckas jag träffa vänster tumme, smärtan är olidlig och jag seglar ner på golvet, jag lyckas hålla tillbaka gråten men kan konstatera en blånagel och ett bultande tryck, ambulans eller fotboll, det blev fotboll, och med facit i hand skulle jag nog fan valt ambulansen.

0-3 i rövva mot Göteborg känns sådär, dom lurar upp oss i banan, vi tycker vi är bäst, ribba, straffmiss och två kontringsmål av Hysén, godnatt.
Men jag är inte orolig, det kommer göras mål i år, var så säkra, däremot är ju inledningen tuff, Trellet på Tjångavallen, Elfsborg, Aik och Malmö är inga lag man pisse på så att säga. Min spekaerinsats är ungefär som matchen, sådär, men det tar sig nog det också.

Inga direktiv för Mitt öga rött från föreningen, märkligt, vi beslutade dock att fråga spelarna till nästa hemmamatch vilken låt dom vill höra vid inmarsch, men fortsätt gärna tyck till om låten, förresten är det någon som har den senaste versionen utan säckpipesoundet?

Tung sittning med Billy och TV4 gänget igår på Harrys, melodifestival, sunkig pasta och rödvin och jag låter mig minnas att jag köpte en sån där Ekwall-klocka vid ett tillfälle, bra gäng, inte bara kända, jävligt trevliga också. Tydligen tycker Ekwall att jag är sjukt lik Simon Bank, finns det någon substans i det eller?

Idag vaknade man upp lite lagom ångestladdad inför matchen mot Ljungbyholm, in på Kallskänken, två snabba frallor, bananjävel och en dubbel espresso, trodde jag skulle skita i byx innan rödlyset på Esplanaden. Drabbades av akut håll i första halvlek och mådde allmänt dåligt men vi gör en stabil insats, det blev ett byte i halvlek, lite hjärtmassage och in igen för att sätta punkt för matchen genom en distinkt tåfis i bortre, klassmål och seger 4-0, TG har mycket att jobba med och vi kan konstatera två av två segrar och undertecknad målskytt i alla matcher hittills, men var så lugna, det går snart en baksida lagom till uteserveringarna kommer ut.

Trevlig fikastund i Mortorp med familjen Forsell, välfärd och mys, gilla.

Nu bio med brudarna

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Fortsätt köra på Mitt öga rött men kör den akustiska versionen. Den är så mycket bättre!

Lämna en kommentar