Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Nov 10

Björne, tv-trauma och bilder

Vet inte om ni kommer ihåg min parodi på Håkan Hellströms 2 steg från paradise? Den har iallafall över 8000 visningar, mitt mål var 10000, något som vi klipper i veckan.

Svit på Elit, flygplansbiljetter bokade, på tisdag är det dags för hufvudstaden. Det är verkligen sjukt, att som vanlig dödlig utsättas sig för att laga mat i direktsänd tv för en halv miljon tittare. Ljuger om jag säger att jag inte är nervös.

Kanske planerar jag för en riktigt Youtubeklassiker, tänk er följande scenario…
Det är full fart i studion, jag är igång i köket, är något stirrig och stressad vilket verkligen framgår i tv-sofforna. Under första svepet så lyckas jag skära mig illa i fingret och tror att jag lyckas dölja incidenten men det syns klart och tydligt att blodet rinner. Dom lämnar mig för en intervju med Fredrik Reinfeldt som är gäst i soffan. Under intervjun hör man hur det liksom slammrar högljutt i bakgrunden, lådor som intensivt dras ut och in, jag är miccad och lite av mitt ljud går ut i bakgrunden under intervjun om rikets framtid med statsminstern: ”fan, fan, fan”, det är jag som inte hittar en stavmixer. Programledarna kastar långa blickar mot studioköket, precis då vänder jag mig lite olyckligt och lyckas välta en nyhetsmorgondekor som hamnar över gasspisen, det tar eld. Det blir kaos i studion och man bryter för reklam.

Totalsuccé för gårdagens matlagningskurs med Colorama. Här kommer lite bilder på min alledeles egna Zlatan

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Herr Seger (å hans systrar) satt jag minsann barnvakt åt när han var liten å knappt torr bakom öronen. Shit vad stor han blivit!!! Å jag jäkligt gammal då…..uppenbarligen….. tjibi!!

Lämna en kommentar