Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
04
Maj 10

Billös, riksradio, Östran, upprättelse, bananskal och lägenhetsförfrågan

Har avslutat förhållandet med min XC90, bilen såld till känningar i Sennan, oväntat men kul, slit den med hälsan! Är för tillfället billös, jag undrar om det verkligen blir den vita Audin…

Sista inspelningen med Meny i P1 avklarad idag, kändes nästan lite vemodigt att säga hej då till reportern. Nåväl livet rullar vidare, nya uppdrag i radio redan på fredag då jag är sidekick i P4, slå på radion 06.00 och lyssna fram till 10.00, jag kommer gå bananas.

Många journalister som vill prata med mig idag angående mitt vara eller icke vara i Läckebys startelva efter gårdagens inhopp, eller, för att vara ärlig, inte en jävel har ringt, men Löwenham hade i alla fall koll på målet, han lusläser nämligen tidningen varje morgon.

Under eftermiddagen hade vi en minikonferens på Törneby herrgård för att forma Östrans nya kampanj och karaktär, får vi igenom idéen kommer vi skapa lite av reklamhistoria i Kalmar, kanske till och med i Oskarshamn. Mycket, mycket kul. Efter mötet inbjöd Wilson’s ägargrupp riktigt oväntat till fotboll, dom kom på att dom inte rört en boll sedan dinosaurierna dog och med en stundande korpmatch på torsdag så ville dom ”träna” lite. Frågan är om jag inte ska rulla ner och ta en bild, bra bloggmaterial.

Modevisning på torsdag med grabbarna på Alarmstreet och FF-spelarna. Jag har blivit bjuden denna gång med stora versaler. Och eftersom jag för länge sedan i bloggen småkritiserat hanteringen av inbjudningarna till dessa tillställningar, säger jag tack och ber om ursäkt för min kritik till Alarmstreet då det visat sig att ansvaret för inbjudan till modevisningarna sköts helt av föreningen själva. Och helt plötsligt faller alla bitar på plats, varför skulle man vilja ha en gammal avdankad halvrysk speaker på sin fest…snyft. Sorry grabbar, keep up the good work!

Nu får jag nog röja lite hemma, det verkar som att det där bananskalet inte slänger sig själv i soptunnan, märkligt vi har trådlöst internet och iPhones men inga självslängande bananskal, fixa. By the way, har ni testat röststyrningsfunktionen på iPhone? Råkade trycka in knappen idag, episkt, det är bara att säga namnet till den du vill ringa.

En sista sak, jag har en vän som har separerat med en kvinna. Han har fast jobb, fast stjärt, fast ingenstans att bo. Lägenhet, rum, tält, husvagn? Tipsa i kommentatorfältet eller dra ett mail till mig martin@kallskanken.nu. Jag går i god för karln.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Sorry Martin. AIK och Wilson släpper inte in pressen på träningarna.

  2. Och jag som gick hela dagen igår och trodde det var tisdag!

Lämna en kommentar