Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
03
Maj 10

Bilköp, businesscard och match

Bilköpet är nära ett bokslut och det kommer att bli en Audi, efter ett längre samtal med Taco på länk från ”land down under” i morse (där jag slutade lyssna efter 4 minuter när Uffe snöade in på detaljer som diesel, fyrhjulsdrift och verkningsgrad), nåväl Audi it is, Volvo har gjort sitt för ett tag. Frågan är bara, kommer detta åk göra mig lyckligare, svaret på den frågan: JA!

Audi a4, majonnäsvit, baguettepaketet, salladsdesign, smörgåstårtedrift. Elhissar: JA Årsmodell: JA


Titi på jobbet har köpt ny mobil, i vanlig ordning har hon rätt dålig koll på hur man sätter på den, stänger av den, hur man svarar och hur man lägger på. Vet inte hur många mobiler vi har avverkat med dessa frågor. Hon berättade att personalen i Teliabutiken frågat henne om hon hade företag vid köpet, hon svarade då att hon ägde Kallskänken och att hon ville ha Businessphone, jag tror inte ni förstår hur rolig den här kvinnan är, jag skrattar 10% av min arbetstid på Kallskänken. I samma veva ankom våra nya företagskort från Nordea, dom är guldfärgade och heter Business, jag visade snabbt Titi korten och hennes avund fanns inte på kartan. När jag berättade att jag kunde få en helikopter landad på innegården inom 5 minuter och att jag alltid fick absolut bästa service när jag visar upp kortet bönade hon och bad om att få låna kortet och åka upp och steka i Stockholm. Hon drömde sig bort och visade hur hon skulle dra kortet, hon gestikulerade en massa snabba ryck med kortet från alla håll och kanter, en vacker dag ska hon få ett sådant kort av mig.

Tydligen var det magsjuka FF-spelare igår, som officiell matleverantör till föreningen blir man genast livrädd men eftersom det bara var några som blev sjuka så svär jag mig fri från eventuell anklagelse eftersom alla åt likadana baguetter. Däremot misstänker jag attentat från Gefles sida och kommer personligen kräva omspel på neutral plan.

Tele2 ska får en fet snigel i ögat.

Det är minuterna innan samlingen inför matchen mot Mörbylånga, nytt matchställ är klart, något sargad trupp, lite mulet väder, vem kliver fram och visar vägen? En förlust och en oavgjord, rykten planterar Axelsson och Stiffe i Grekland? Fast det är nog bara jag som snackar skit eftersom jag är petad från startelvan…

I samband med mitt bilköp se gärna denna film:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar