Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Mar 10

Bestickning, bananas och brandkåren

Visst är det en frihetskänsla att betala räkningar, oskyldig, fri man, och man vet att återstående belopp på kontot är öronmärkt för trams. Min lobbyverksamhet i Läckeby GOIF har börjat ge frukt, efter åtskilliga bestickningar av diverse baguetter och buffétallrikar fick jag så min plats i startelvan på fredag, Långemåla står som motståndare och matchen spelas så sent som 20.00 på Fjölebro Arena. Jag gillar sena matcher känns som Champions Leauge….

Igår var det bananas på Kallskänken-igen. Min arbetsplats funkar ju lite som en öppen mottagning och kring lunch gick det inflation i besökare som skulle in och slänga käft. Först ringde en kund och ville beställa en laktosfri räksallad utan paprika, sen kom Linda in och skulle skriva ett praktikavtal med Ann tillsammans med sin chef som presenterade sig (som jag helt har glömt bort vad hon hette), precis samtidigt dundrar föreningshjälten Lennart Kool in med Mami (afrikanskan som spelar fotboll i IFK Kalmar), vi sponsrar henne med mat, så samtidigt som vi skriver praktikavtal hystar jag en låda kyckling till Kool, då ringer telefonen igen, kunden med räksalladen ville försäkra sig om att det inte var några kryddor i salladen samt beställa ytterligare en, sen kommer brorsan in och ska hämta Husman som tydligen var slut då personalen slafsat i sig det sista, slår på stekbordet samtidigt som jag bar upp två lådor bokföringspärmar på vinden, tog snacket med Jensa, in kommer min faster-sons-fru Anne in och ska hämta en smörgåstårta och avhandla halv åtta, då glider Mikael Leven in och ska handla sallad samt ladda ett presentkort som Lövet inte kan hantera, fixa presentkortet, ut med brorsans mat, sen kom Malin in för bokad produktfotografering. Ska det verkligen vara så att man efter detta känner en ihållande smärta som strålar ut i armen?

Väl hemma dog jag i soffan och vaknade 1 timma senare av att telefonen ringer, det var Brandkåren. Tydligen skulle deras buffé levereras och inte hämtas. Nu brann det i knutarna. Det är inte alla som får göra en utryckning till…brandkåren.

brandkåren

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Ja hos dej ”brinner” det verkligen i knutarna vill jag lova! Herre min jäkel, det verkar som du hinner med det mesta ändå?? Men du måste hinna med att ”lukta” på våren också nu när den verkar smyga på oss!
    Ha det Gutt!

Lämna en kommentar