Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Sep 10

Ber om ursäkt Thoralf Alfsson, men har en fråga

Ja just det, vilken cirkus det blev kring mitt upprop mot rasism. Thoralf Alfsson totalsågade mig i sin blogg vilket han givetvis ska göra i det läget, tyvärr kunde inte Östran låta bli att göra ett lökigt reportage i tidningen samma dag som annonsen gick och det stod lite olyckligt i tidningen att jag ville ge Sverigedemokratera en pungspark, så förlåt Thoralf, det är klart att jag inte vill ge er Sverigedemokrater en pungspark rent fysiskt, spontant tror jag nog att du lätt skulle ta mig i en fight, är väl dock ganska seg och uthållig men, nja, där vinner du nog rätt lätt. Så härmed (det gäller ju även SÄPO då) tar jag tillbaka pungsparksuttalandet i dess fysiska våldsform. My bad.

Men när ett parti jagar väljare genom att i sin reklamfilm ställa pensionärer mot invandrare blir jag mörkrädd. SD säger att man vill värna om: frihet och öppenhet.”I vårt Sverige värnas det svenska kulturarvet, ett folkhem byggt på en gemensam värdegrund och svenskarnas rätt att utveckla sin kultur på egna villkor.”

För mig är det så självklart att vi mycket mycket mer aktivt måste jobba med integrationen. Och det är uppenbart att den inte har lyckats när ett främlingsfientligt parti går raka spåret in i riksdagen. Den okunskap som finns om vad mångfald också gör för vårt samhälle blir ju inte direkt bättre när SD i sin politik skrämmer upp alla stackars pensionärer i stugorna med att alternativen: egen överlevnad eller att totalstoppa invandring och skicka ut muslimer.

Thoralf Alfsson, hur ska vi lyckas bygga ett tryggare Sverige när ni driver en politik som ställer muslimer mot pensionärer? Är det som menas med, trygghet och ansvar?

Se Sverigedemokraternas trygga film:

På Kallskänken jobbar bland annat lutheraner, ortodoxa, buddister, katoliker, ateister och muslimer, vi kommer från olika delar av världen. Allt ifrån Blekinge till Saigon. Vi gör svenska smörgåstårtor och stekt ris. Dom älskar sitt nya Sverige, men förra måndagen kände dom en stor oro. Så en fråga till, tycker du dom bör dom göra det Thoralf?

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Thoralf är väll den begåvade människa som en gång ska att muslimer är värre än nazister?

Lämna en kommentar