Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Apr 10

Bankbyte, match och Beach 2010

Fransson har gjort ett bra jobb, och igår blev det klart, Kallskänken byter bank efter 30 år till Nordea. Det är alltid en svår situation att byta leverantörer, men när den ena parten erbjuder bättre priser och produkter så måste man ju inse att det är ju fan inte är välgörenhet vi sysslar med.

Match igår igen mot Möre, och Åbyvallen såg ut som en av Kvibilles grönmögelostar som man glömt ute över natten, det första som händer i matchen är att jag sätter press på deras mittback som blir felvänd men lyckas ändå dra iväg bollen och mig, jag flyger som ett asplöv och landar på det som ser ut som en mögelost men kändes som fyrans sandpapper. Med skrubbsår och träningsverk sitter jag här nu och konstaterar att div 5 är ett jävla krig. Glöm finlir och att rulla boll, det är långa bollar på Bengt och dyngfotboll som gäller, tråkigt men ju tidigare vi inser detta desto bättre. Vi får helt enkelt vänta på när planerna blir bättre, i september. Matchen slutade 2-2 mot Möre, ingen musik i talarna och korvbrödet slut, det var inte direkt festivalstämning på Åbyvallen igår. Testade Anders nya 120 kronors-liniment, det bränner fortfarande på vaderna.

In action, Läckeby- Möre 2-2


Nu ska man kunna bli lokalbevakare för en dag, eller ialla fall ska man på Fredriksskans kunna tbli fotad som Östrans lokalbevakare genom att sticka ut i huvudet ur en pappfigur, kul, fotot tog vi igår i Östrans fotostudio.

Inser att jag måste byta bil snart, dels för att min nuvarande drar lite för mycket bensin och har gått långt men också för att den inte är en självklart brudmagnet. Åkte förbi Liljas och Kalmar Bilcentrum igår och kikade lite, och det finns många bilar därute, något tips kanske? Årets Beach 2010 för min del blir i alla fall en tandblekning och en fet bil.

Nu kaffe latte.

Nya uppdrag som Lokalbevakaren, men snart kommer nya karaktärer...

Ni har väl inte glömt sommarens stora hit, bästa låten, ny version:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar