Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Maj 10

Att vara sex år och jobba på Kallskänken

In kommer Ali 6 år, han bor med sin mamma i lägenheten ovanför Kallskänken. Han berättar för oss att mamma är sjuk. Vi springer upp i lägenheten och där ligger Ali’s mamma avtuppad på köksgolvet. Lördagen drar igång med ilfart, ambulans och nu sitter man barnvakt och står i kassan på Kallskänken, ingen dag är sig den andra lik. Hur underhåller man en orolig sexåring en Lördag? Man leker givetvis Kallskänken, världens mest pedagogiska och roligaste lek, stå i kassan, göra smörgåstårta, jobba på hotell, leka kurragömma i kylen, obegränsat med choklad, kolla på Toy Story, hjälpa Martin och blogga, leka doktor, köra bil, jage…jage, heter det så? Här kommer min och Ali’s dag i bilder

Ali, en styck duktig pöjkToy Story, bra skit

Ali i kassanAli jobbar hårt för att vi sen ska kunna äta på McDonalds!

Bubbelpaus

Och sen lite bilkörning på det...

Ali får äntligen prata med sin mamma, allt är ok!

Det kommer bli en lång lång dag. Igår hade vi gemytligt samkväm på Ernesto, Italiensk mat, enkelt och jävligt gott. Inte konstigt att det i sort sett alltid är fullt på Ernesto, han har verkligen prickat rätt, ge folk vad folk vill ha.

Rykten placerar bröderna Elm i stan, jag kommer givetvis göra allt vad som står i min makt för att få en intervju imorgon.

Regionens hittills viktigaste bygge har så inletts, Ängö-Johan har påbörjat grunderna till Smålands nya mötesplats.

Bärlina...

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. En helt klart enorm insats, önskar man kunde få gjort en liknande då karmapoängen som utbetalas för något sådant måste vara många till antalet.

Lämna en kommentar