Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
31
Aug 10

Åsikt säljes på morgonkvist

Vi har så breaking news i dagens Östran, när Svenska handelskammaren och ett gäng politiker nu är eniga om E22:ans utbyggnad är viktig för regionen, fantastiskt, så här i valtider och allt. Mycket snack och lite verkstad säger jag.

Växlade ett par meningar med David Elm igår och kan för nyfikna berätta att han lever och frodas, ett Londonbesök i höst är ett måste.

Flygplasten i Bergamo lär bli betydligt mer berest efter Zlatans flytt.

För övrigt drar hösten med sig en speciell känsla, förutom frisk kylig luft så känner jag ett gutt pepp och man är sugen på nya projekt. Jag ska, hör och häpna, hålla i ett par föreläsningar i höst med tema inspiration och går och småfunderar lite på hur jag ska utforma dessa.

Vi hade en längre diskussion i helgen om det var lagligt att sälja sin röst inför valet, typ lägga upp den Blocket eller Tradera med motiveringen att man helt enkelt inte hade tid att sätta sig in i politiken. Efter lite googlande såhär på morgonkvisten visar det sig att det inte verkar vara tillåtet, därför säljer jag istället min åsikt till högstbjudande.

Åsikt säljes på morgonkvist
På grund av mycket gutt på jobbet och andra tidskrävande projekt har jag ingen tid kvar att lägga på mina politiska åsikter och värderingar. Åsikten som är oöppnad i kartong kan även bytas mot en platt-tv eller annan attraktiv elektronikutrustning. Jag är däremot inte intresserad av en bättre begagnad bil modell Mercedes 180. När det gäller köp av åsikter med rasistisk och etnisk karaktär hänvisar jag till växeln och min administrativt ansvariga fet-Viola som har svart bälte i åsiktskarate. För intresse hör av er i kommentarfältet.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar