Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Sep 10

Årskort och grytor

Känner suget efter grytorna igen, funderar på att dra igång en halvåtta-hos-mig middag igen på Kallskänken med en helt ny meny. Vi får se.

Arenabygget går verkligen i en rasande fart, kul att se, bygget är verkligen en snackis och den måste verkligen vara och byggplasten måste ju vara den bästa marknadsföringen i föreningens historia, när till och med Titi på jobbet laddar inför premiären nästa år kan man ana tillströmning.

Föreningen ligger i startgroparna för sälj, höstens tema, sälj. Årets julklapp förutom Chris-Karlsson-paketet måste vara ett årskort på Guldfågeln Arena, man kommer även kunna teckna femårsabonnemang, då får man sitt namn på stolen. Samtliga köp kan finansieras med månadsbetalning via autogiro, vilket jag tror kan bli populärt.

Ytterligare ett Subway ska öppna, denna gång i gamla Polishuset i närheten av Max, och jag säger med handen på hjärtat, välkommen! Tillsammans så gör vi Malmen till Kalmars nya Södermalm, hmm. Skämt och sido, på riktigt tror jag på Malmen och Sveaplan, Samhällsbyggnadskontoret har stora planer för Esplanaden, det finns till och med ett förslag som ligger på att göra hela Esplanaden till gågata, nya Hotell Hilda och upphottade Kallskänken får A-läge. Blir nu gamla Posthuset saluhall är vi stekheta.

Det kanske blir en restaurangverksamhet ändå…

Kollade mailboxen, bara tre nya inbjudningar till nätverksmöten, suck.

Morgonens låt:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar