Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Sep 09

Älskling

Malta-Sverige igår, vad säger man, kanske inte riktigt lika roligt som Pablo Francisco i Kalmarsalen? Det blev pannbiff, sås och potatis med mina arbetslösa och sjukskrivna vänner. Det är viktigt att ta hand om dom svaga i samhället kan jag känna. Dom skulle tydligen spela golf idag, fan.

Sitter och väntar på en gubbe från Kalmar vatten som ska byta någon mätare här på gården, det regnar och känns höst. Nu kom han bara för det gubben, vänta lite…

Klassisk Kalmararbetare: Gomorron och den biten! Ja sa byta en mätare och den biten, så vattnet det fimpar jag nu en stund och den biten!

Ska snart på morgonmöte med Hasse på Sayswho och grabbarna på Wilson, tydligen var Östran nöjda med råmaterialet till en webkampanj som jag och Hasse gjort, återkommer till den senare när den är släppt.

Väntar på min älskling nu, har inte pratat så mycket om henne här. Hon är det finaste som finns, ibland kan dagarna kännas allt för långa utan att jag får se henne eftersom vi bara kan träffas hemma, saknar att lyssna till henne och känna hennes värme. Det bästa är att hon och min flickvän Moa kommer så bra överens, här är hon, min kraftfulla espressomaskin.

Bra jävla skit

Bra jävla skit

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Åh, blev alldeles rörd, sen ………

Lämna en kommentar