Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Feb 10

Alla hjärtans dag på ryska och terapishop på Maxi

Känns sådär med OS, vet inte vad det är men jag tänder liksom inte riktigt till, kanske var det dödsfallet? Damn this party really died. Eller var det totalsågningen av invigningen? Eller är det kanske rent av dom osexiga sändningstiderna? Tacka vet jag halv åtta, imorgon åker vi!

Gårdagen är väl ingen kväll som går till historien, trevlig förfest/kalas/utflyttningsfest hos Pål som i vanlig ordning rann ut i hela havet stormar. Idag blev det storhandling på Maxi, bästa terapin, bara stryka runt som en räv i gångarna och köpa obskyrt dyra olivoljor och fonder.

Just det, alla hjärtans dag, känns väl egentligen ingenting speciellt, det blev söndagsstek hemma hos morsan. Hon hade tydligen hamnat i en intressant diskussion om livet med hennes ryska väninna Olga. Tydligen är alla hjärtans dag i Ryssland uppjackat till typ förlåtens-dag, man ber då alla i sin närhet om förlåtelse för olika saker. Dom hade mycket och prata om, detta resulterade i att när vi väl satte oss vid middagsbordet för att inmundiga steken visade sig att mamma hade glömt koka potatis. Men mamma… jag fick förklara att hon hade lyckats göra en GI-måltid.

Nu blir det fortsatt hårt alla hjärtans dag firande med sociala medier, risotto och olympiska spelen rullande i bakgrunden. Här kommer helgens strapatser i bilder.

Gris

Gris


Tung sittning på Ernesto

Tung sittning på Ernesto


Kung Billy

Kung Billy

Första bokningen till Kalmar dansar och le…. stadsfest är klar!!! (Tack Niklas, mannen från skogen!)

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar