Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Dec 09

Adrian Lux, Sten och Stanley och VM i Youtube

Det känns som om man har varit på festival, vissa väljer att klippa bandet runt handleden och vissa sparar det för evigt för att berätta för omgivningen att jag var där. Vilket kalas, hatten av, igen, för Leo och framförallt Adrian som levererade ett fantastiskt set iklädd Kallskänks-tshirt, årets produktplacering? Tack Johan för de två änkorna och tack Niklas för…ja, ehh, tack, för att du finns. Tack också den person som på efterfesten förstörde en kandelaber och ett orreforsglas, jag ska döda dig långsamt… äh, vafan, lite svinn får man räkna med.

Vaknade upp av att Sten och Stanley stod i min trädgård och tittade, sjukt men sant. Dom framförde julkonsert i Kalmarsalen igår och valde givetvis att bo på Hotell Hilda, eller valde och valde. Morsans sambo var arrangör och kunde inte låta bli att visa sin modelljärnväg som finns i ett av mina hus på godset.

Dagen har spenderats framför tv:n med appletv och pizza, Leo har visat alla Youtubeklipp i världen, och vi har skrattat som barn, tramsigt värre. Leo har för övrigt en genoal idé om ett världsmästerskap i Youtube som går ut på att man tävlar mot varandra och visar klipp där publiken får rösta på vem som levererar bäst klipp, en ganska absurd idé, men fullt genomförbart och det skulle kunna bli en bra kampanj för Youtube… fan, det är ju bara och köra.

Nästa stora p3-hit? Kalmar dansade och log.

Mr Lux

Mr Lux

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar