Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
03
Nov 09

Skogsmulle på hospital

Kallskänkens smörrebröd, bra skit. Två danska fullkornsbröd, den ene med ägg och räkor och den andra med rostbiff remoulade. En ny trevlig produkt som passar i alla lägen, inte minst på tåget till Köpenhamn.

Idag damp Kalmar FF’s ”nya” säljmaterial ner i brevlådan och man väljer köra en runda till på samma material. Visste ni att man som Diamantsponsor (240000:-) får hela 6 almanackor på köpet?

Har helt och hållet glömt att berätta om Uffe-tacos äventyr de senaste dagarna. Vi var ju som bekant i Dalarna och jagade, eller snarare lekte med knivar och yxor i skogen. Uffe högg febrilt ved med sin yxa och efter en hel dag i skogen med täljande och sten-baseball började hans arm att värka. På kvällen svullnade armen upp och blev röd, infektionen var ett faktum. Ett läkarbesök i Kalmar ledde till penicillin, lösningen på allt. Men inte på benhårda Uffe-taco, svullanden kom tillbaka i aggresiv form och tillslut fick han ge vika för inläggning på hospitalet. Efter antibiotika och dränering är han nu tillbaka i fin form och kommer idag att flytta in hos mig och bli min nya pojkkvän, välkommen hem Uffe-taco! Fredagarna är räddade.

Utslagen efter hårt täljande i Dalarna

Utslagen

Saknar B-G’s blogg, måste hitta något substitut. Eller?

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Krya på dig Uffe-taco!

Lämna en kommentar