Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Okt 09

Så har kyrkomötet beslutat grönt ljus för homovigslar i Svenska kyrkan, 10 år för sent men ändå ett bra beslut.

Har fortfarande lite stram känsla i käken efter tandläkar-Lasses ingrepp igår som för övrigt gick smidigt i vanlig ordning. Det ända problemet är att det är svårt att ha en dialog med 47 verktyg i gapet, eftersom vi delar samma gemensamma intresse dvs Kalmar FF, får vi ibland helt enkelt ta en paus i ingreppet för att diskutera viktiga frågor som nya arenan, marknadsföring och resultat. Detta gör givetvis Lasse till stans hetaste tandläkare, och du där hemma som sitter och känner att du skiter lite för mycket i dina tänder och faktiskt mår lite dåligt av det, jag säger dig, jag har varit där men nu när jag fått dr Holm är jag en så mycket lyckligare människa. Jag har till och med köpt 2 liter fluor av märket Dentan 0.2 mg. (Blir det bra så Lasse?)

Dagens Kallskänk: Jag och Titi har repat in en karatefight med ljudeffekter, först kickdroppar jag henne i magen, hon tar smällen reser sig upp och drar mig med en saxspark mellan benen. Sjukt roligt.

Modehuset öppnar i helgen, vad säger man, ett MQ till…Grattis Kalmar! Nej just fan, det var ju Dressman, tacka vet jag Fashion Time, Kvarnholmen Lui Vuitton.

Kick-off med Wilson Sayswho på Kosta Art Hotell nästa Söndag, Edin ska laga sin tävlingsmeny till årets kock, trevligt!

En liten film från matlagningskursen i Måndags:

Snart inspelning av den nya FF-studion med Kappers och Widlund, missa inte det på www.kalmarff.se.

Möte med Kalmar FF’s 100 årsgrupp i eftermiddag, ska bli kul att presentera FF till 100.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. .. Och vi är 40 och har t-shirts gjorde till en målgrupp med åldern 12.

Lämna en kommentar