Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se

februari, 2015


26
feb 15

Rydström & Nilsson #47. Tobinho

poddmall37

En hyllning till Tobbe C som nyss fyllt 40. Den otroliga historien om hur han blev avtackad och sedan fick nytt kontrakt och hur han 2010 och 2011 är Kalmar FF:s bäste spelare. Det blir väldigt mycket FF-snack. Kanske lite för mycket. Vi snöar dessutom in rätt rejält på ungdomsfotboll och vart drar man gränsen för vad som är en elitsatsning. Det landar lite märkligt i en diskussion om politik. Henrik hyllar Barometerns livesändning av FF:s träningsmatcher. En liten sågning av skid-vm fick vi banne mig till också.


19
feb 15

Rydström & Nilsson #46. Fifty shaves of Rydström

Ny podd ute. Vi stämmer av Henriks form och bollar skadeläget i Kalmar FF. Finns det likheter mellan gastronomi och fotboll? Martin recenserar Fifty shades af Grey, Henrik sågar boken, sen är det igång. En liten reflektion kring den senaste tidens turbulens på Regionförbundet.

46


11
feb 15

Rydström & Nilsson #45. Pong

Henrik jämför sig själv med det gamla tv-spelet Pong. Erik Israelsson valde nummer 8 i Hammarby, som en hyllning, eller markering? Insikten om frigörelsen från Nanne. Och hur når man egentligen till nivå 3, Henrik vägrar släppa Søren Kierkegaard-spåret. Detta, plus Martins bjudresa till Thailand är en liten sammanfattning av avsnitt 45, en gratis fruktsallad i etern. Trevlig lyssning!
45